Shop efter Kategorier

Fashion Perle Broche Enkle Design Knap Broche Imiteret Perle i Lag Tøj, Tilbehør Part Kjole Smykker Gaver -

Nyhed

kr9.52

Fashion Perle Broche Enkle Design Knap Broche Imiteret Perle i Lag Tøj, Tilbehør Part Kjole Smykker Gaver - Item Specification:

Beskrivelse:

Størrelse: der er Vist på billedet

Materiale: Legering

Farve: Hvid, Sølv, Grå, Champagne

Specifikation:

Elegant dekoration

Imiteret perle brocher er ideelle tilbehør til sjaler, halskæder, trøjer, hatte og kjoler, der er egnet til formelle og afslappet anledninger, at man ser mere charmerende og elegant.

Udsøgt lille objekter

Brochen er designet med kunstige perler, som er enkel og klassisk.Skinnende perler har en god glans og kan tilføje en særlig kontakt til dit tøj.Klippet er let at bære, som er mere attraktive og iøjnefaldende blandt publikum.

Slidstærkt materiale

Pearl broche, at clips er lavet af høj kvalitet legering materialer og lavet af kunstige perler.Det er holdbar, modstandsdygtig over for rust og korrosion, og kan bruges i lang tid.

Uafhængige design

Højre vinkel anti-faldende, begge parter kan være fjernet, mere bekvem at bruge.

bedste gave

De bedste gaver til mødre, søstre, klassekammerater, kærester, fødselsdage, årsdage, helligdage, gradueringer, Valentine ' s Day, Jul og nytår.

Pakken Indeholder:

Choice1: 1 x Pearl Broche

Choice2: 3 x Pearl Brocher

1,Om Levering: Når du bestiller varen, vil vi sende dit køb inden for 3-4 dage.Hvis du har specielle krav,kan du efterlade os en besked eller kontakte os direkte. 2,Om Tilbagebetaling: Hvis de varer, der er beskadiget i transit, kan du returnere det inden for 7 dage.Når du søger refusion,skal køber indhente bekræftelse fra sælgeren. 3,Om Engros-og Dropshipping: For engros, vil vi tilbyde rabat eller gratis express shipping, som kun tager 3-8 dage til at ankomme.Drop shipping, vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke forlade oplysninger om os, hvis du gerne vil. 4,Hvordan Kan jeg spore min pakke?: Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: www.17track.net/en (Kopieret til browseren for at åbne) 5,Hvad kan jeg gøre, når køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud?: Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, så kontakt os og vi kan hjælpe dig til at forlænge den.Så dine penge ikke gå til min konto.

Tags: xr oliekøler.

Stil TRENDY
Køn Kvinder
Materiale Sten
Pearl Type Simuleret-pearl
Metaller Type Ingen
Model-Nummer pearl broche
Mærke luxfacigoo

Skriv en anmeldelse

Fashion Perle Broche Enkle Design Knap Broche Imiteret Perle i Lag Tøj, Tilbehør Part Kjole Smykker Gaver -

Fashion Perle Broche Enkle Design Knap Broche Imiteret Perle i Lag Tøj, Tilbehør Part Kjole Smykker Gaver -

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign